Genoptræning

Crossfit North 579 er godkendt til at varetage genoptræning af ortopædkirugiske patienter.


Har du været i berøring med sygehuset og har fået en genoptræningsplan derfra, har du mulighed for at vælge Crossfit North 579 som genoptræningssted. Crossfit North 579’s team står klar til at udarbejde en individuel genoptræningsplan til dig. Formålet er at få dig tilbage til tidligere funktionsniveau. I CFN kan vi tilbyde et kompetent team med høj fagligt niveau, moderne træningsfaciliteter og fleksible behandling- og træningstidspunkter. Ved nærmere info eller booking af konsultation ring til Christina Houkjær Tlf. 91554546 eller book en tid online.

Tilskud?

 

Er du medlem af Sygesikring Danmark kan du ved visse typer af behandling modtage tilskud til dine konsultationer. For yderligere information læs www.sygesikring.dk

 

Er du forsikringskunde (ved fx Skandia, TopDanmark osv.) kan få fuldt eller delvist tilskud til konsultationerne.

CHRISTINA HOUKJÆR PEDERSEN

Christina er uddannet fysioterapeut i 2011 og har tidligere arbejdet som kommunal genoptræningsterapeut, været på privatklinik og siden 2014 arbejdet som selvstændig fysioterapeut. Derudover har hun tidligere været tilknyttet Frederikshavn FI Håndbold 2. division herrer.

 

En af Christinas spidskompetencer er, at hun præsterer bedst, når hun føler sig udfordret i sit fag. Kompetencen, at præstere gennem udfordringer, anvender hun i hverdagen via innovativ tænkning og optimal faglig udvikling.


Christinas interesseområder er sportsskader, samt nakke-, ryg og ekstremitetsproblematikker, hvorfor hun har valgt at videreuddanne sig ved Viborg Skulderklinik samt inden for bl.a. McKenzie koncepterne.

 

Christina er en energisk, professionel og nærværende person, som er særdeles passioneret og ambitiøs i arbejdet som fysioterapeut.

 

Hun bringer ydermere muligheden for fysiopilates med til CrossFit North 579
Tlf: 91554546
Mail: Christina@crossfitnorth579.dk