Skip to main content

Få hjælp til at opnå dine mål

Book en gratis opstartssamtale med en af vores trænere

Kickstart DIN træningsrejse med en gratis opstartssamtale...

Er du klar til at tage det første skridt mod en stærkere, sundere og mere energisk udgave af dig selv? Hos Crossfit North 579 i Aalborg tilbyder vi en spændende mulighed for at starte din træningsrejse med en gratis opstartssamtale. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren atlet, er denne uforpligtende samtale din chance for at afstemme forventninger og skræddersy dit træningsforløb efter dine mål og behov.

Hvad er en gratis opstartssamtale?

Vores gratis opstartssamtale er en værdifuld mulighed for dig at møde vores engagerede trænere og lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Under denne samtale vil vi stille dig nogle spørgsmål, der hjælper os med at forstå dine mål og ønsker. Vi vil også gerne vide, om du tidligere har deltaget i træningsforløb for at nå dine mål. Dette giver os en klarere forståelse af, hvor du befinder dig på din træningsrejse.

Målrettet træning med mening

Vi tror på, at det at have mål giver træningen en dybere mening og motivation. Uanset om du stræber efter vægttab, styrkeforøgelse eller forbedret kondition, er vores trænere dedikerede til at hjælpe dig med at opnå det. Vi lytter opmærksomt til dine mål og ønsker og skaber et træningsforløb, der passer til dig. Din succes er vores succes, og vi arbejder sammen med dig for at nå de ønskede resultater.

Hvordan kan du drage fordel af en opstartssamtalen?

Forestil dig at have en klar plan for din træningsrejse, samt en engageret træner ved din side, der guider dig mod dine mål? Opstartssamtalen er det første skridt mod at realisere denne vision.

Det er din chance for at udtrykke dine mål, stille spørgsmål og lære mere om vores tilgange og tilbud.

Som en alsidig træningsfacilitet tilbyder vi en række ydelser for at imødekomme dine behov:

  • Introforløb: Hvis du er nybegynder, er vores introforløb den perfekte måde at lære grundlæggende teknikker og bevægelser på.
  • CrossFit: Udforsk den dynamiske og udfordrende verden af CrossFit-træning under kyndig vejledning af vores erfarne trænere.
  • Fysioterapi: Vores fysioterapeuter står klar, hvis du har brug for behandling eller blot kyndig vejledning for at optimere din fysiske kapacitet.
  • Kostvejledning: Ernæring spiller en afgørende rolle når vi taler sundhed. Vi tager altid udgangspunkt i din nuværende kost, da vi ønsker at barrieren for ændring er så lav som mulig.
  • Personlig Træning: Ønsker du et personligt forløb, hvor du følges tæt på vejen mod dine mål, er vores dygtige trænere klar til at hjælpe dig.
  • Online Træning: Vores online forløb giver dig mulighed for tæt sparring med en af vores dygtige trænere, uden at være begrænset af lokation eller tid. Forløbet laves til dig, ud fra vores samtale, så der tages højde for din hverdag, samt en bevægelses screening.

Kom i gang nu

Din træningsrejse begynder med en enkelt beslutning: at tage det første skridt. Tøv ikke med at planlægge din gratis opstartssamtale hos Crossfit North 579 i Aalborg. Lad os hjælpe dig med at definere dine mål, afstemme forventninger og skabe en skræddersyet træningsplan. Vi er klar til at støtte dig på vejen mod en sundere og stærkere udgave af dig selv.

Kontakt os i dag og lad os starte din træningsrejse sammen!

Om

CrossFit North 57°9°

Jeg hedder Torben Keller, og jeg er indehaver af CrossFit North 57°9°. Jeg er tidligere professionel bokser og har vundet en række jyske, danske og nordiske mesterskaber samt topplaceringer til EM og VM.

I dag driver jeg CrossFit North 57°9° i Aalborg, hvor jeg bruger min erfaring og viden til at hjælpe andre med at nå deres mål – uanset om de gerne vil smide nogle kilo, i lidt bedre form eller øge deres styrke.

Læs mere om os

- Bliv en del af fællesskabet

BOOK GRATIS SAMTALE HER

Meld dig ind

FAQ

Hvordan booker jeg en prøve time?

Send en mail til os med det ønskede hold.
Skriv gerne lidt om din trænings-erfaring, så vi kan rådgive dig rigtigt i forhold til vores hold.

Ønsker du at starte til CrossFit og få den helt rigtige introduktion kan du tilmelde dig vores Introforløb her.

Er der specielle hold jeg skal igennem inden jeg kan starte på de WODs?

Vi anbefaler at du, som ny i CrossFit-verdenen, tilmelder dig vores Introforløb, så du bliver klædt helt rigtigt på til at deltage på WODs, samt øvrige hold.

Kan jeg sætte mit medlemskab i bero?

Du kan sætte dit medlemskab i bero, i op til 3 måneder, for et gebyr på kr. 249. Medlemskabet kan ikke opsiges under bero-perioden.

Hvornår skal jeg senest framelde min holdbooking?

Du skal senest framelde 2 timer før hold start.

Får man bøder for udeblivelse fra hold?

Fremmøder du dig ikke til et hold, vil der være en bøde på kr. 25,-

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Ønsker du at opsige dit medlemskab, skal du sende en mail til kontakt@crossfitnorth579.dk. Opsigelse perioden er løbende måned + en måned.

Følg os
Facebook & Instagram

Anmeldelser

5.0 ★★★★★

Læs flere anmeldelser

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan kombinere din crossfit-træning med personlig og skræddersyet vejledning af vores dygtige og erfarne trænere, kostvejledere og fysioterapeuter.

Kontakt os