Skip to main content

Medlemsfordele

Læs mere

Skal vi igang med at skabe succes?

Mekini er en lille skønhedsklinik med fokus på stor rummelighed. De er professionelle i det arbejde de udfører, såsom ansigtsbehandlinger, hårfjerning, manicure og pedicure m.m., men derudover ligger de stor vægt på at ALLE er velkomne og skaber en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig hjemme.

Du får, som medlem af CrossFit North 579, 10% på dine behandlinger hos Mekini, ved fremvisning af medlemskort.

www.mekini.dk / Facebook

Læs mere

Kræs er en butik og webshop, som primært sælger tøj, men også kropspleje og lidt lækkert interiør. Deres sortiment er bredt og henvender sig til kvinder i stort set alle aldre. Butikken i Nørregade er for dig, der søger kvalitet og brands der ikke ligger på et hvert gadehjørne. Kræs henvender sig til den klassiske, såvel som den modebevidste og farverige kvinde. Om du har dit eget udtryk eller ønsker inspiration til fornyelse efter et vægttab, graviditet eller bare fordi.. 🙂 Hos Kræs er der plads til alle. 

Som medlem af CrossFit North 579 får du 10% når du handler i den fysiske butik. Dette gælder ikke på nedsatte varer og kun mod fremvisning af CrossFit North Appen. 

www.kraes.com / Instagram

Læs mere

20% rabat
på fodbold Pool, Fodbold Dart, Skydesimulator, Eventhallerne, Lasergame og Paintball (ikke køb af ekstra Paintball kugler eller salg i baren) Rabatten gælder alle dage på nær fredage og lørdage. Gælder for de personer som personen med medlemskortet betaler for. Dvs. en samlet betaling.

www.funcenter.dk/aalborg

Læs mere

Hos Din Vitaminbar i Aalborg sætter de en ære i at forene gode råvarer med årstidens frugt og grønt i et lækkert og sundere måltid – som er billigere og mere velsmagende end traditionel fastfood.

De gør det ’sundere alternativ’ til dit foretrukne valg ved at kombinere egne opskrifter og kvalitets ingredienser bestående af næringsrige og gerne lokale og økologiske råvarer.

Besøg Din Vitaminbar på Kastetvej i Aalborg Vestby og oplev en verden af naturlig næring – til gavn for en krop i balance og en hverdag med overskud.

Med fremvisning af gyldigt CrossFit North 579 medlemskort får du 10% på dit køb. 

www.dinvitaminbar.dk

Læs mere

Hos We Feat er alt økologisk, 100% og uden undtagelse. Deres mad smager fantastisk, og så er det oveni købet sundt på den gode måde, uden at være fanatisk. De tror på “all-around-health” og gennemsigtighed uden for meget bulls**t. De har desuden gjort meget ud af at tilgodese så mange som muligt, og har derfor masser muligheder for både vegetarer, veganere, allergikere og selvfølgelig dig som foretrækker lidt oksekød/kylling i din bowl.

Med gyldigt CrossFit North 579 medlemskort får du 10% på mad, kaffe og juice 

www.wefeatorganic.com

Læs mere

Deres koncept bygger på idéen om at være klædt på til, hvad end dagen må bringe. Når vi står over for nye udfordringer eller skal træffe vigtige beslutninger. Når vi er nødt til at træde ud af vores comfortzone – eller når vi bare skal slappe af hjemme på sofaen. I vores tøj vil du opleve en ny dimension af komfort, som gør, at du aldrig føler dig begrænset i din hverdag.

De har udfordret traditionerne og gentænkt, hvordan klassisk, pænt herretøj skal føles og se ud. Det er en proces i konstant udvikling – og du vil kunne mærke forskellen så snart, du prøver vores tøj.

Med et gyldigt CrossFit North 579 får du 10% når du handler i deres fysiske butik. 

www.shapingnewtomorrow.dk

Læs mere

500kr. rabat ved køb af Tandblegning i forbindelse med tandeftersyn/rensning.

www.frejlevtand.dk

Læs mere

Anne laver sunde og lækre opskrifter til os.

Tag et kig på hendes blog og får mere inspiration.

Besøg bloggen her

Læs mere

500kr. rabat ved køb af Tandblegning i forbindelse med tandeftersyn/rensning.

www.frejlevtand.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan kombinere din crossfit-træning med personlig og skræddersyet vejledning af vores dygtige og erfarne trænere, kostvejledere og fysioterapeuter.

Kontakt os