Skip to main content

Michella Huban

Mød Michella Huban

Personlig træner

Michella Huban er en erfaren personlig træner og crossfitter, som brænder for at hjælpe mennesker med at få en stærk og sund krop, de føler sig tilpas i.

En af de største passioner i Michellas liv er at hjælpe sine klienter med at lære deres egen krop og bevægelser at kende. Hun går ind for en simpel tilgang og funktionel træning, som ikke bare øger din styrke og forbedrer din form, men som også giver dig mere overskud og velvære og styrker din sundhed på et overordnet plan.

For Michella handler et forløb ikke kun om træning; det handler om livsstil og om personlig udvikling på alle fronter. For når du føler dig tilpas, stærk og sund i din egen krop, vil det kunne mærkes i alle andre aspekter af din hverdag.

Michella har siden 2015 haft en stor interesse for crossfit og har gennem de seneste år dygtiggjort sig inden for sporten med særligt fokus på de gymnastik-inspirerede øvelser. Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis du ser elementer af gymnastik i din træning. Uanset hvad kan du regne med, et sjovt, udfordrende og udviklende forløb med Michella som din personlige træner.

Er du interesseret i et forløb hos Michella? Kontakt hende på telefon eller mail for en uforpligtende samtale.

Specialer

  • Vægttab
  • Øget styrke
  • Gymnastisk fokus

Erfaring

  • 2017 Personlig træner – Fitness Institue
  • 2017 Kostvejleder – Fitness Institue

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan kombinere din crossfit-træning med personlig og skræddersyet vejledning af vores dygtige og erfarne trænere, kostvejledere og fysioterapeuter.

Kontakt os