Amalie Bak

Personlig træner og kostvejleder

Amalie Bak

Amalie er en professionel og passioneret træner og kostvejleder, som har en kæmpe interesse for kroppen og for træningens påvirkning af vores velbefindende. Fysisk aktivitet har altid været en stor del af Amalies liv, og hun elsker at udfordre sig selv og dygtiggøre sig inden for f.eks. crossfit, som hun har dyrket de sidste seks år. Amalie har desuden tidligere spillet håndbold på højere niveau.

Som personlig træner og kostvejleder er Amalie enormt seriøs og engageret. Hun elsker at bruge sin viden om kost og træning til at hjælpe andre mennesker og give dem fornyet energi og livskvalitet. Amalie er motiverende, og hun går op i, at træningen skal være både udfordrende og sjov.

Derudover er det vigtigt for hende at skræddersy det enkelte forløb, så det passer til det menneske, hun står overfor. Med Amalie som din personlige træner og/eller kostvejleder bliver du mødt i øjenhøjde og får værdifulde redskaber, som hjælper dig med at skabe resultater, der holder på den lange bane.

Du kan booke Amalie til en individuelt kostforløb eller træningsforløb, eller du kan kombinere de to. Kontakt hende for at høre mere om mulighederne.

Specialer

  • Vægttab
  • Øget styrke
  • Livsstilændring

Erfaring

  • Fitness Institute – Anatomi & Fysiologi
  • Fitness Institute – Personlig Træner

PRISER FOR PERSONLIG TRÆNING

Pris
Individuelt Kostforløb (pris for medlemmer af CrossFit North 579) Pr. mdr. 999 mdr (699 mdr)
Personlig træning 1/uge Pr. mdr. 2.500 mdr.
Personlig træning 2/uge Pr. mdr. 4.500 mdr.
Personlig træning 3/uge Pr. mdr. 6.000 mdr.
Personlig træning 1/uge (2 personer) Pr. mdr. 4.000 mdr.
Personlig træning 2/uge (2 personer) Pr. mdr. 6.000 mdr.
Personlig træning 3/uge (2 personer) Pr. mdr. 7.500 mdr.