Workshops

MOBILITY WORKSHOP – CARINA BRIX

 

Gymnastiske- og vægtløftnings øvelser kræver en enorm grad af mobilitet. For mange handler det ikke om, at de mangler styrken – men at de i visse led simpelthen ikke har opbygget mobiliteten til det. Vi skal derfor på denne workshop få testet og arbejdet med din mobilitet – led for led.

 

På denne workshop vil du blive guidet igennem, hvordan du kan forbedre din mobilitet i forhold til de gængse CrossFit øvelser, herunder vægtløftning og gymnastik.

 

Mobility Workshop – Lørdag d. 31.10.2020 kl. 12.00 – 13.30

 

HVEM ER CARINA BRIX

Jeg er uddannet sociolog ved Københavns Universitet. Hertil er jeg uddannet idrætslærer ved Paul Petersens Idrætsinstitut samt certificeret personlig træner.


Jeg har specialiseret mig i træning, hvor du bruger og træner din krop mest optimalt. Derfor har jeg i mange år undervist i mobility i Arca (før: Crossfit Copenhagen), hvor jeg underviser folk i at styrke hele deres krop – i alle yderpositioner og de helt små muskler og bevægelser. Deslige har jeg taget kurser i smerter og behandling heraf.


Jeg har selv konkurreret i svømning, løb og dyrket triathlon på sprintdistancen samt spillet fodbold og sidst men ikke mindst crossfit.


Qua min baggrund som atlet har jeg erfaring med genoptræning af skader – både fysisk og mentalt, samt at balancere træningspas med hverdagen.


Deslige har jeg stået primus motor for at løbetræne synshandikappede, afholdt events for parkinsonsramte og undervist gravide og nybagte mødre i funktionel træning og mobility.