Fysioterapi

Hvad kan du forvente?


Ved fysioterapi i CrossFit North 579 kan du forvente, at blive mødt med nysgerrighed og oprigtig interesse for, at finde årsagen til din skade og håndtere den. Christina vil ud fra sin faglige viden, give dig den optimale vejledning og behandling. Nogle gange vil det være en fordel at supplere med forskellige behandlingsformer, f.eks. træningsterapi, forskellige former for tapning, akupunktur mv. Det vil du ikke blive afkrævet ekstra betaling for. Hos os handler det om, at give dig den bedste behandling, så du hurtigst muligt kommer tilbage til udgangspunktet.

Du kan forvente at Christina yder sit allerbedste for dig. Jo bedre du er, til at følge hendes anbefalinger og instrukser efter en behandling, jo hurtigere vil du opleve din skade bedres. Når du starter i behandling hos Christina, er der tale om et samarbejde, hvor begge parter arbejder seriøst med din udfordring, – når du er indstillet på det, vil du opleve det allerbedste resultat.

Behandlingsmetoder og priser

  • Akupunktur
  • Mulligan
  • McKenzie
  • Reciprok antagonist hæmning
  • Kinesio-taping
  • Gynækologisk og obstetrisk fysioterapi

Er du medlem af Sygeforsikring ”Danmark” kan du ved visse typer af behandling modtage tilskud til dine konsultationer. For yderligere information læs www.sygesikring.dk

Er du forsikringskunde (ved fx Skandia) kan få fuldt eller delvist tilskud til behandlingerne.

Priser for Fysioterapi

OBS ved akuttider + 100 kr.

Ca. tid Pris
1. gangs undersøgelse 45 min. 500 kr.
Alm. Behandling 30 min. 350 kr.
Lang behandling 45 min. 500 kr.
Træningsprogram u. Konsultation og instruks 250 kr.
Personlig træning 30 min. 350 kr.
Personlig træning 60 min. 650 kr.
Personlig træning 1/ugen 60 min. 2.500 mdr.
Personlig træning 2/ugen 60 min. 4.500 mdr.
Personlig træning 3/ugen 60 min. 6.000 mdr.
GynObs Ca. tid Pris
GynObs. 1. undersøgelse 45 min. 600 kr.
GynObs. Undersøgelse 45 min. 500 kr.

Tilskud?

 

Er du medlem af Sygesikring Danmark kan du ved visse typer af behandling modtage tilskud til dine konsultationer. For yderligere information læs www.sygesikring.dk

 

Er du forsikringskunde (ved fx Skandia, TopDanmark osv.) kan få fuldt eller delvist tilskud til konsultationerne.

CHRISTINA HOUKJÆR PEDERSEN

Christina er uddannet fysioterapeut i 2011 og har tidligere arbejdet som kommunal genoptræningsterapeut, været på privatklinik og siden 2014 arbejdet som selvstændig fysioterapeut. Derudover har hun tidligere været tilknyttet Frederikshavn FI Håndbold 2. division herrer.

 

En af Christinas spidskompetencer er, at hun præsterer bedst, når hun føler sig udfordret i sit fag. Kompetencen, at præstere gennem udfordringer, anvender hun i hverdagen via innovativ tænkning og optimal faglig udvikling.


Christinas interesseområder er sportsskader, samt nakke-, ryg og ekstremitetsproblematikker, hvorfor hun har valgt at videreuddanne sig ved Viborg Skulderklinik samt inden for bl.a. McKenzie koncepterne.

 

Christina er en energisk, professionel og nærværende person, som er særdeles passioneret og ambitiøs i arbejdet som fysioterapeut.

 

Hun bringer ydermere muligheden for fysiopilates med til CrossFit North 579
Tlf: 91554546
Mail: Christina@crossfitnorth579.dk