vores historie

Crossfit i Aalborg – CrossFit North 579

CrossFit North 579 i Aalborg så dagens lys i 2017 og er skabt ud fra et klart mål: At gøre det enkelte menneske sundere på en sjov, effektiv og tryg måde.

Vores brede udvalg af CrossFit hold, fleksible åbningstider, (05-23.00 alle ugens dage), dygtige instruktører og viden inden for området giver dig de bedste forudsætninger for at opnå dine mål – uanset alder, baggrund og niveau.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Om Crossfit North 579

Jeg hedder Torben Keller, og jeg er indehaver af CrossFit North 579.
Jeg er tidligere professionel bokser og har vundet en række jyske, danske og nordiske mesterskaber samt topplaceringer til EM og VM.

I dag driver jeg Crossfit North 579 i Aalborg, hvor jeg bruger min erfaring og viden til at hjælpe andre med at nå deres mål – uanset om de gerne vil smide nogle kilo, i lidt bedre form eller øge deres styrke.

Det skal være sjovt at træne

At være fysisk aktiv er en vigtig del af et sundt liv. Men det at dyrke motion skal ikke være en sur pligt, der bare skal overstås. Hvis det skal være holdbart, skal det være sjovt – og det kan sagtens være sjovt, selvom det er udfordrende.

Hos CrossFit North 579 går vi op i, at vi har det sjovt, mens vi træner. Vi vægter fællesskabet højt, og vi tror på, at vi bliver stærkere, når vi støtter og hepper på hinanden. Samtidig er holdånden noget af det, som er med til at gøre crossfit-træningen særligt sjov og motiverende.

VARIATION

I crossfit er der stor variation, både ift. bevægelser, gentagelser og vægt. Hver dag arbejder vi med en ny WOD – workout of the day. Den store variation gør, at hele kroppen trænes igennem, og at man sjældent får skader. Afvekslingen er desuden en stor motivationsfaktor, da man altid bliver udfordret på en ny og sjov måde.

HØJ INTENSITET

Den høje intensitet er en stor del af årsagen til de gode resultater, du opnår igennem crossfit. Når vi træner med høj intensitet, bliver længden af træningen tilsvarende kort. Man kan simpelthen ikke træne med høj intensitet i længere tid, og derfor ligger den intensive del af træningen i crossfit på omkring 10-25 min.

FUNKTIONEL TRÆNING

I crossfit træner vi med funktionelle øvelser. Funktionelle øvelser imiterer de bevægelser, vi laver i hverdagen – det kan f.eks. være løft, hop og kast. Fordelen ved funktionel træning er, at den involverer mange led og muskelgrupper. Hvor man i fitnesstræning ofte træner én bestemt muskelgruppe ad gangen, bliver hele kroppen aktiveret i crossfit, hvilket er med til at gøre træningen enormt effektiv.