Om CrossFit North 57°9°

CrossFit North 579 i Aalborg så dagens lys i 2017 og er skabt ud fra et klart mål: At gøre det enkelte menneske sundere på en sjov, effektiv og tryg måde. Vores brede udvalg af crossfit-hold, fleksible åbningstider, (05-23.00 alle ugens dage), dygtige instruktører og viden inden for området giver dig de bedste forudsætninger for at opnå dine mål – uanset alder, baggrund og niveau.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Mere end crossfit

Hos Crossfit North 579 tilbyder vi også fysioterapi, genoptræning, personlig træning og kostvejledning. Du kan altså kombinere din crossfit-træning med personlig og skræddersyet vejledning af vores dygtige og erfarne trænere, kostvejledere og fysioterapeuter.

Kostvejledning

Personlig træning

Fysioterapi

Jeg hedder Torben Keller, og jeg er indehaver af Crossfit North 579. Jeg er tidligere professionel bokser og har vundet en række jyske, danske og nordiske mesterskaber samt topplaceringer til EM og VM. I dag har jeg skiftet bokseringen ud med boksen, hvor jeg hjælper medlemmer og klienter til at forbedre deres livsstil, så de kan præstere det, de ønsker – hvad enten det er som crossfitter eller som familiefar- eller mor.

 

Min mission med Crossfit North 579 er at skabe et samlingssted for alle, der ønsker at være aktive, forbedre deres livsstil og have det sjovt imens – uanset alder og form. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig velkommen hos os – unge som gamle, nybegyndere som øvede.

 

Du kan læse mere om mig her.

Det skal være sjovt at træne

At være fysisk aktiv er en vigtig del af et sundt liv. Men det at dyrke motion skal ikke være en sur pligt, der bare skal overstås. Hvis det skal være holdbart, skal det være sjovt – og det kan sagtens være sjovt, selvom det er udfordrende.

 

Hos Crossfit North 579 går vi op i, at vi har det sjovt, mens vi træner. Vi vægter fællesskabet højt, og vi tror på, at vi bliver stærkere, når vi støtter og hepper på hinanden. Samtidig er holdånden noget af det, som er med til at gøre crossfit-træningen særligt sjov og motiverende.

Hvad er crossfit?

Crossfit er en sjov, udfordrende og motiverende træningsform, som er sammensat af elementer fra bl.a. vægtløftning og gymnastik. I crossfit kombinerer vi tunge løft med høj intensitet/puls, hvilket gør træningen enormt effektiv, både i forhold til kondition, fedtforbrænding og muskelopbygning. Og det allerbedste er, at du kan være med, uanset om du er nybegynder eller erfaren crossfitter. Alle de øvelser, vi laver, kan nemlig skaleres, så de matcher dit niveau.

Crossfit er:

FUNKTIONEL TRÆNING

I crossfit træner vi med funktionelle øvelser. Funktionelle øvelser imiterer de bevægelser, vi laver i hverdagen – det kan f.eks. være løft, hop og kast. Fordelen ved funktionel træning er, at den involverer mange led og muskelgrupper. Hvor man i fitnesstræning ofte træner én bestemt muskelgruppe ad gangen, bliver hele kroppen aktiveret i crossfit, hvilket er med til at gøre træningen enormt effektiv.

VARIATION

I crossfit er der stor variation, både ift. bevægelser, gentagelser og vægt. Hver dag arbejder vi med en ny WOD – workout of the day. Den store variation gør, at hele kroppen trænes igennem, og at man sjældent får skader. Afvekslingen er desuden en stor motivationsfaktor, da man altid bliver udfordret på en ny og sjov måde.

HØJ INTENSITET

Den høje intensitet er en stor del af årsagen til de gode resultater, du opnår igennem crossfit. Når vi træner med høj intensitet, bliver længden af træningen tilsvarende kort. Man kan simpelthen ikke træne med høj intensitet i længere tid, og derfor ligger den intensive del af træningen i crossfit på omkring 10-25 min.

Our space

  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top