Personlig Træning

Hvorfor vælge personlig træning?
Med personlig træning hos en af vores dygtige trænere, sikrer du, træningen bliver tilpasset dig og dine mål. Vi kan hjælpe dig med alt indenfor vægttab, muskelopbygning, forbedring af teknik, sportsspecifikt eller noget helt andet.

At nå et mål kan være en lang og sej kamp, specielt hvis programmet ikke er tilpasset til dig og din hverdag. Din Personlige Træner vil derfor tilrettelægge dit program, så det passer til dit mål, dit tidsforbrug og dine ønsker.

Det betyder ikke at det bliver let, men din Personlige Træner vil følge dig og yde den fornødne støtte og vejledning undervejs. De fleste vil opleve udfordringer. Hvordan du tackler disse udfordringer, er helt essentielt for dit slutresultat og for din evne til at holde din målsætning fremadrettet. Det er naturligvis noget vi løbende arbejder med undervejs, som det opstår. .

Lyder personlig træning som det du har brug for, så tag kontakt til os, eller direkte til en af vores personlige trænere.

Personlige Trænere i CrossFit North 57°9°

Personlig træner

Philip Thun Bisgaard

Læs mere
Personlig træner

Martin Jensen

Læs mere
Torben Keller

RASMUS THORØ THOMSEN

Torben Keller er en anerkendt og respekteret træner, med speciale i vedvarende forandring, indvendigt som udvendigt. Torben vil gennem resultatskabende og motiverende træning, hjælpe dig med at (gen)finde din power, både fysisk og mentalt, så du over tid kan opnå det, du ønsker dig.

 

Torben har gennem sin professionelle boksekarriere høstet mange personlige erfaringer, – både fysisk og mentalt og har igennem de sidste år hjulpet mange mennesker med at nå personlige målsætninger inden for træning, vægttab og livsstilsændring. Når du booker Torben som din personlige træner, får du langt mere end blot træning. Torben vil udfordre dig på flere aspekter på vejen mod dit mål. Du vil opleve en yderst engageret og dygtig træner, der altid ”tænker nyt” og hver gang møder dig med et stort smil og godt humør.

 

Træningen er hård, men også sjov. Du skal ikke blive overrasket, hvis du opdager, at tiden med Torben bliver dit frirum for store forandringer i dit liv. Torben vil altid tilpasse din træning, så du får det optimale forløb, både i forhold til dit mål, men også i forhold til dit tidsperspektiv og træningsmængde.

 

Læs mere om Torben her: www.torbenkeller.dk

RASMUS THORØ THOMSEN

Rasmus er en talentfuld ung mand. Han har dyrket spring- og idrætsgymnastik i mange år, og træner nu en blanding af gymnastik og vægtløftning. Rasmus har et langt CV af internationale kurser indenfor træning, genoptræning, kost & alt hvad der vedrører god træningsfremgang – derudover er han uddannet idrætskandidat fra Aalborg Universitet. Rasmus har siden 2013 uddannet et hav af fitnessinstruktører & personlige trænere både via egne kurser & undervisning for Fitness Institute.

 

Læs mere om Rasmus her: www.rasmusthoro.dk

STEFFEN JENSEN

Steffen har arbejdet med fysisk træning og undervisning de sidste 7 år af sit liv, blandt andet ved at undervise i Crossfit, hvor han har gennemgået kurser i Kettlebell, Crossfit Gymnastics, og vægtløftning. Ydermere har han tidligere arbejdet med personlig træning i en årrække.

Steffen er, til sommer, uddannet Fysioterapeut og har derigennem en dybdegående viden om kroppens fysiologi, og anatomi. Steffens fokus er altid på både mental og fysisk udvikling hos de mennesker han arbejder med, og tror på at et stærkt fundament i livet er baseret på udvikling begge steder. Forvent en engageret, nytænkende, og teknisk erfaren træner som elsker det han laver.

 

Er du interesseret i et personligt træningsforløb med Steffen eller har du spørgsmål, så tag fat i ham i centret eller skriv til steffen@crossfitnorth579.dk

PHILIP THUN BISGAARD

Lige siden Philip startede CrossFit for 4,5 år siden, har han haft en dyb interesse for kroppen, hvilket har budt på idrætsstudiet i København, adskillige trænerstillinger og en 15. plads til 2018 European regionals.

Som træner er Philip stor tilhænger af at mestre ”the basics”, samt at fordybe sig i de helt små detaljer i de svære, samt enkle øvelser. Philips træning- og undervisningsfilosofi er, at træne med intention og gør en dyd ud af at forklare de underlæggende træningsprincipper.

Philip går op i at kunne give folk de redskaber der skal til for, at de selvstændigt kan træffe velovervejede træningsbeslutninger i fremtiden ved, at videreføre de tips og tricks han har lært igennem sin træningskarriere.

 

Er du interesseret i et personligt træningsforløb med Philip eller har du spørgsmål, så tag fat i ham i centret eller skriv til philip@crossfitnorth579.dk