Kostvejledning

Hvad kan du forvente
Linn arbejder ud fra et Neuro Lingvistisk Psykologisk perspektiv, som kort fortalt beskæftiger sig med hvordan vores sind fungerer, herunder de bevidste og ubevidste strategier, vi bruger, og den måde vi motivere eller hæmmer os selv på.

Enhver kostvejleder kan fortælle dig, hvad der er sundt og godt at spise samt lave en fornuftig kostplan, der på papiret giver det ønskede resultat. Faktum er bare, at rigtig mange har svært at ved følge planen allerede efter få dage eller uger. Linn hjælper dig med at indføre sunde vaner, som også holder på længere sigt. Du får personlig vejledning uden krav om en stram og fanatiske sultekur, hvis du ønsker et vægttab. Linns fokus er på varige mål og sund fornuft samt at hjælpe dig til et sundere og gladere liv. En livsstilsændring skulle gerne holde resten af livet, ellers kan du ligeså godt spare de penge.

Vores kostvaner er ofte præget af følelser, fornemmelser, tanker, indre billeder og overbevisninger. F.eks. forbinder vi ofte mad med hygge. Vi er også tilbøjelige til at belønne eller trøste os selv eller vores børn igennem mad, “det har været en hård dag, nu har jeg fortjent et stykke chokolade”, eller “jeg har fået ros af min chef, det skal fejres med et stykke kage”, osv.

Ved den første samtale I bruge en del tid på at tale om dig og dine madvaner, aktivitetsniveau, udfordringer, ressourcer og mål. Udfra samtalen skræddersyr Linn en kostplan, der sikre, du når dit mål på en realistisk og overskuelig måde. Linn sikre samtidig, at du fremover er dækket ind med vitaminer, mineraler og næringsstoffer.
Du får kostplanen tilsendt via mail senest 2 dage efter samtalen.

Linns erfaring er, at de fleste får mest ud af, at lave et forløb med flere opfølgninger undervejs, for at for at fastholde motivation og fokus, indtil din nye livsstil bliver en integreret del af dig. Længere nede på siden, kan du finde priser og “pakker”, men der kan altid sammensættes et individuelt forløb, hvis du har andre præferencer.

Lider du af fysiske sygdomme, hvor kosten spiller en vigtig rolle, vil Linn gerne have en snak med dig inden I mødes. I nogle tilfælde vil det være relevant at henvise dig til en diætist.

Du bestemmer farten, men Linn hjælper dig med at skabe de rette rammer så du effektivt når dine mål.

Kostvejledere i CrossFit North 57°9°

Hvad tilbyder jeg? 

  • Individuelle kostforløb
  • Kropsanalyse
  • Boot Camps (indeholder både kost og træning)
  • Personlig træning – individuelt og små grupper
  • Psykoterapi

Deluxepakken egner sig til dig, der ønsker et vægttab mellem 10-15 kg.

Deluxe

3.800,-

skal være afsluttet indenfor 6 måneder

Konsultation 1 1/2 time
Individuel kostplan
5 opfølgningssamtaler af ca. 30 min
Kropsanalyse ved alle samtaler
Løbende tilretning af kostplan
Mulighed for før- og efterbilleder

Guldpakken egner sig til dig, der ønsker et vægttab mellem 5-10 kg.

Guld

3.100,-

skal være afsluttet indenfor 4 måneder

Konsultation 1 1/2 time
Individuel kostplan
3 opfølgningssamtaler af ca. 30 min
Kropsanalyse ved alle samtaler
Løbende tilretning af kostplan
Mulighed for før- og efterbilleder

Den udvidet pakke egner sig til dig, der ønsker et vægttab på 5 kg eller derunder.

Udvidet

2.400,-

skal være afsluttet indenfor 2 måneder

Konsultation 1 1/2 time
Individuel kostplan
1 opfølgning a ca. 30 min
Kropsanalyse ved opfølgning
Mulighed for tilretning af kostplan
Mulighed for før- og efterbilleder

Skal du tabe 15 kilo eller mere, vil jeg anbefale nedenstående vægttabsforløb.

Vægttabsforløb

4.900,-

10 måneders forløb

Konsultation 1 1/2 – 2 time(r)
Individuel kostplan
8 opfølgningssamtaler af ca. 30 min
Kropsanalyse ved alle samtaler
Løbende tilretning af kostplan
Mulighed for løbende sparring via mail
Før-, under- og efterbilleder

Basispakken er god til hvis du lige skal have det prøvet af

Basis

2.100,-

Konsultation 1 1/2 time
Individuel kostplan

LINN ABILDTRUP

Linn er uddannet kostvejleder hos Fitness Institute, som er certificeret af European Health & Fitness Association (EHFA). Linn vejleder klienter, der ønsker vægttab, vægtøgning og/eller en sundere og gladere livsstil.

Udover kostvejleder er Linn til efteråret 2017 færdiguddannet som Psykoterapeut. Linn bruger med stor succes processer og teorier herfra i sin kostvejledning, da de netop beskæftiger sig med målsætning, motivation samt måden du tænker, føler og handler på. Hvis du over en længere periode har oplevet nedlag med vægttab, og har fået en overbevisning om, du ikke er i stand til at gennemføre det, kan det være en god ide at kombinere et vægttabsforløb med terapi.

Linn har med denne kombination formået at kunne rumme hele mennesket, og med sit tillidsfulde væsen skaber hun en fantastisk kemi til sine klienter.

Linn er glad af væsen og meget imødekommende. Tag endelig en snak med Linn omkring din problematik, så kan i sammen finde ud af, hvad der skal til, for at få dig i mål. Intet vægttab er for lille eller for stort. Når du tror på det, så vil det også lykkes for dig. Linn står altid til rådighed, når du har spørgsmål eller brug for en snak.

Linn Abildtrup

Konsultationer finder sted på Hjulmagervej 11, 9000 Aalborg. Der er også mulighed for sessioner over telefon eller via skype.

Der kan betales via mobilepay, overførsel til konto eller kontant. Kostforløb betales ved første samtale. Personlige træningsforløb kan betale pr. mdr. (forudbetaling) Ubrugte konsultationer/træninger refunderes ikke, hvis dette skyldes klientens forhold.

Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00, ved senere afbud eller udeblivelse fra aftalte konsultationer beregnes fuldt honorar. Afbud modtages pr. email. linn@crossfitnorth579.dk eller ring/sms til tlf. 24529957