Introforløb

FORKÆL DIG SELV ELLER EN DU HOLDER AF MED ET 4-UGERS INTROFORLØB

 

Nu har du, eller en du kender, muligheden for at prøve kræfter med CrossFit, på vores lukkede introforløb, som starter op allerede den 6. april 2020.

 

På dette hold vil du få en god og tryg start på dit nye træningsliv, da man på dette hold aldrig er alene! Vi vægter fællesskabet og den gode træningsoplevelse meget højt! Derfor vil vores dygtige og kompetente trænerteam altid sørge for, at du først og fremmest lærer teknikken korrekt, da det er hele fundamentet, for at få det maksimale ud af din træning på en sikker og komfortabel måde.

 

På det første hold vil det være vores fastansatte coach og fysioterapeut Steffen Jensen, som vil varetage holdet. Steffen har mange års erfaring med personlig træning og coaching af hold, og så er han rigtig dygtig til, at aflæse den enkelte person, således træningen tilpasses og skaleres efter behov og kunnen.

 

På dette forløb bliver du en del af et fast hold. Der stor fokus på at du lærer de mest basale øvelser i CrossFit, som er de øvelser du vil møde på vores almindelige hold. Der vil især være fokus på kondition og styrke, som gradvist vil blive optimeret markant gennem træningen.

 

DU får 2 træninger om ugen på et lukket hold, som vil finde sted mandag kl. 19.00 og onsdag kl. 18.00. Du får derfor samlet 8 træninger fordelt på 4 uger. Desuden vil der være mulighed for at deltage på 1 ekstra valgfrit hold om ugen.

 

ALT dette får du for kun 499,-