Skip to main content

Bed om ekstra grøntsager

  • Når du spiser ude er de ofte helt geniale til at lave noget lækker “garniture”

Vælg kvalitet > kvantitet

  • Ønsker du vin (eller andet alkoholiske drikke), så vælg god kvalitet, og nyd det. Er du mere til ikke alkoholiske drikke, så vælg light udgaver, så du ikke drikker unødigt mange kalorier.

Undgå tankeløse fødevarer

  • Pom Frites, nachos eller nødder er ofte det jeg kalder “tankeløse” fødevarer, som oftest er noget vi spiser i store mængder, uden egentligt at tænke over det – da de bare er der.

Når du gerne vil optimere din sundhed, kan det at spise ude, pludselig blive problematisk, da du ikke selv er herre over, hvad du spiser – eller det kan du i hvert fald bilde dig selv ind.

Du har ofte mulighed for at ønske nogle små ændringer.

Her er nogle guidelines og strategier du kan gøre brug af, så du kan gå fra restauranten med følelsen af at være i kontrol og ikke føle dig forædt.

Først og fremmest handler det om at du ikke skal føle dig begrænset når du er ude at spise.

Hele gevinsten ved at spise ude er hygge, lækker mad og drikke – det skal ikke laves om.

Men ved at vælge kvalitet og spise/drikke med bevidsthed, vil du stadig nyde alt ovenstående, men ikke også tillægge udspilet mave og dårlig samvittighed.

Desto flere gange du formår at gå fra restauranten/caféen og lykkedes med ovenstående, vil din overbevisning om at det er muligt, uanset miljø, vokse!

“Repetition is the king of confidence!”

Start med at sætte ét mål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan kombinere din crossfit-træning med personlig og skræddersyet vejledning af vores dygtige og erfarne trænere, kostvejledere og fysioterapeuter.

Kontakt os